Disclaimer

Acesta nu este un forum pentru consultaţii juridice.
Statutul profesiei de judecător interzice luarea în discuţie a unor cauze concrete.
Judecătorii nu pot da consultaţii în probleme litigioase, chiar dacă procesele respective sunt pe rolul altor instanţe decât acelea în cadrul cărora îşi exercită funcţia, şi le este interzis să-şi exprime public părerea asupra unor cauze cu care a fost sesizat parchetul.

Prin urmare, trebuie avute în vedere următoarele principii:

1. Părerile exprimate pe această cale sunt personale şi nu reprezintă în niciun caz punctul de vedere al vreunei instituţii publice.

2. Orice asemănare între o situaţie de fapt abordată în acest cadru ca subiect de discuţie şi situaţii reale este pur întâmplătoare.

3. Părerile exprimate nu au legătură cu niciun dosar aflat pe rolul instanţelor judecătoreşti şi nici nu sunt de natură a contura în vreun fel soluţiile proprii într-un dosar anume.

4. Publicarea pe site a opiniilor juridice nu poate fi interpretată ca o renunţare la protecţia drepturilor de autor. Preluarea informaţiilor protejate de legea drepturilor de autor se poate face numai cu acordul meu sau cel puţin cu menţionarea sursei.

 

Comentariile sunt supuse aprobării. Pentru ca mesajele să fie publicate se impune respectarea cu stricteţe a următoarelor reguli:

1. Autorii comentariilor aprobate şi publicate îşi asumă întreaga responsabilitate pentru conţinutul acestora.

2. Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen sau ironic-ofensator.

3. Nu se admite  comportamentul rasist, extremist sau discriminator.

4. Sunt interzise mesajele cu caracter politic ori cele prin care se exprimă părerea asupra probităţii profesionale şi morale a unor persoane.

Mesajele care nu respectă aceste reguli vor fi oprite de la publicare, fără înştiinţare.

Vă mulţumesc pentru înţelegere!